İSTANBUL ÇEKMEKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Sevinci

g 2014-2015 Öğretim Yılı 1. yarıyıl kapanış töreni  Çekmeköy İlkokulunda yapıldı. Çekmeköy İlkokulu ve Çekmeköy Ortaokulunun tarafından organize edilen  program Çekmeköy İlçesi protokol üyelerinin yanısıra okul velilerinin de yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.  
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Sevinci

asaasaasaasaasa 

 

Törene Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız,  Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Epli, Latif Coşar İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve veliler katıldılar.

 

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  “2014-2015 öğretim yılınınım birinci dönemi bugün itibari ile sona ermiş bulunmaktadır. İlçemizde okullarında öğrenim gören 46.967 öğrenci büyük bir heyecan içinde karnelerini alacak. Bu vesileyle genel olarak ilçemiz genelinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin amacına ulaştığını görmekten ve en önemlisi de sene başında bizlere emanet edilen öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde ailelerine teslim edilmesini görmenin haklı mutluluğunu yaşıyor diyerek bu eğitim öğretim döneminde her kademedeki eğitim faaliyetlerine destekte bulunan herkesi teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı"dedi. Ardından İlçe müdürmüz öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller temennisinde bulundu.

 

Daha sonra söz alan İlçe Kaymakamımız Cemal Hüsnü Kansız,yoğun bir öğretim döneminin sonunda öğrencilerin tatili hak ettiklerini ancak tatilde boş yere vakit geçirmek yerine farklı  etkinlikler yaparak da dinlenmenin mümkün olduğuna vurgu yaparak verimli bir tatil temennisinde bulundu .Derslerde istenilen düzeyde başarı gösteremeyen öğrencilerin umutsuzluğa kapılmadan 2. öğretim yılında daha fazla gayret göstermelerini, başarının ancak planlı bir çalışma sonucunda elde edilebileceğini belirtti. 

 

Program Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi, müzik dinletisi, halk oyunları gösterisi, öğrencilerin okuduğu şiirler ve tiyatro gösterisi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

Merkez Mahallesi Erenler Cad. No8 Kaymakamlık Binası 2.Kat ÇEKMEKÖY/İSTANBUL - 0216 639 03 1617

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.